Posodobitev zemljevidov za navigacijske naprave Renault/Nissan Carminat TomTom

Ste lastnik vozila Renault ali Nissan z navigacijsko napravo Carminat TomTom ali Carminat TomTom Live? So karte v navigacijski napravi že zastarele in se ne morete več zanašati na vodenje? Morda celo zemljevida za Slovenijo nimate naloženega in navigacija prikazuje le prazen ekran? Zakaj ne bi izkoristili vaše navigacijske naprave v polnem obsegu in ji dovolili, da vas do cilja nestresno in udobno vodi z uporabo najsodobnejše verzije zemljevidov?

Lastnikom vozil Renault in Nissan z navigacijsko napravo Carminat TomTom ali Carminat TomTom Live ponujamo storitev nadgradnje zemljevidov na zadnjo verzijo.
Posebej poudarjamo, da so zemljevidi LICENČNI in NISO nelegalna kopija, zato brezhibno delujejo tudi na navigacijskem sistemu Carminat TomTom Live.

 

Storitev vključuje (stranka zagotovi SD kartico velikosti 4GB ali 8GB (priporočljivo)):

  • najnovejšo verzijo zemljevidov s pokritostjo celotne Evrope za Renault ali Nissan navigacijski sistem Carminat TomTom ali Carminat TomTom Live 
  • glasovno vodenje v različnih jezikih, vključno s slovenščino
  • zbirka ikon za avtomobile

 

Cena storitve nadgradnje zemljevidov je 90 EUR.

Kako lahko preverite ali ima vaš Renault vgrajeno navigacijskoNadgradnja zemljevidov Renault Carminat TomTom napravo Carminat TomTom ali Carminat TomTom Live?
Najlažje jo boste prepoznali ob zagonu avtoradija, ko se na zaslonu navigacijske naprave prikaže TomTom logo podoben ali enak fotografiji na desni strani.
Renault in Nissan sta z vgradnjo navigacijske naprave Carminat TomTom Live pričela z letom 2009, v začetku leta 2011 sta jo nadgradila na Carminat TomTom Live.

 

 Reference

 Support us with PayPal

Darilni bon 300

Zadnji blogi

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kako postati zelen s starim avtomobilom in ob tem še nekaj koristnega storiti zase in svoje otroke...

30-03-2017 MTL Car Garage

Kako postati zelen s starim avtomobilom in ob tem še nekaj koristnega storiti zase in svoje otroke...

Proizvajalci avtomobilov nas vabijo k nakupu novih avtomobilov, ki so po njihovih zapisih izredno ekološki, saj naj bi imeli ekstremno nizko porabo...

Več...

Ko marketing UBIJA – oglas za Peugeot 2008 z Grip Control sistemom

10-01-2017 MTL Car Garage

Ko marketing UBIJA – oglas za Peugeot 2008 z Grip Control sistemom

Vsi smo že navajeni in nekako pričakujemo, da oglasi potencirajo (beri lahko tudi zavajajo) določene lastnosti oglaševanega predmeta, da bi le tega...

Več...

Razčlovečenje ali skrb samo za svojo rit

26-10-2016 MTL Car Garage

Razčlovečenje ali skrb samo za svojo rit

Ta tema mi je bila že precej časa na koncu jezika, vendar nekako ni bilo tistega povoda, da bi jo ubesedil. Dokler...

Več...

Iskanje

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom izboljšave delovanja. Piškotki nujni za delovanje spletne strani so že nameščeni. Za več informacij si oglejte politiko zasebnosti.

Strinjam se z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information