Avtodiagnostika

Vam v avtomobilu sveti opozorilna lučka za napako? Pri MTL Car Garage s sodobno opremo opravljamo avtodiagnostiko za večino vozil na tržišču in lahko preverimo, zakaj je vključeno opozorilo za napako.

Osnovna avtodiagnostika, izpis in brisanje napak

Pri novejših avtomobilih, katerih delovanje vseh sistemov je nadzirano s pomočjo elektronike, se občasno pojavijo napake signalizirane v obliki opozorilne lučke na armaturni plošči. Če hočemo preveriti kaj se z avtomobilom dogaja je potrebno avtomobil priklopiti na ustrezen diagnostični sistem s katerim lahko razberemo za kakšno napako gre, ter se nato osredotočimo na odpravo vzroka napake.

Pogosto (sploh na starejših avtomobilih) so lahko napake (in posledično neoptimalno delovanje avtomobila) prisotne tudi če signalna lučka za napako ne gori. Primer so napake, katere niso stalne, temveč se zgolj občasno pojavijo. Večinoma ostanejo zapisane v elektronskih sistemih in lahko na podlagi njih pridemo do vzroka napake.

Storitev zagotavljamo za večino znamk avtomobilov in sicer tako za novejše avtomobile, kateri zahtevajo priključek OBDII, kot tudi za starejše avtomobile, kateri imajo posebne priključke (npr. Fiat, Opel, VAG, BMW, ...). Pri starejših avtomobilih je običajno na voljo manj podroben pregled delovanja elektronskih sistemov, saj le ti niso tako napredni.

Storitev osnovne diagnostike in brisanja napak vključuje:
• priključitev avtomobila na diagnostični sistem in pregled stanja elektronskih sistemov
• izpisek stanja elektronskih sistemov z navedbo napak, katerega dobite na elektronski naslov
• po želji brisanje napak

Poleg osnovne avtodiagnostike lahko na novejših avtomobilih vključimo različne dodatne funkcionalnosti. Več informacij o tem je na voljo na spletni strani vključitev dodatnih funkcionalnosti.

Lokacija izvedbe storitve: kljub temu, da je osnovni kraj izvedbe storitve sedež podjetja, se storitev po dogovoru redno izvaja tudi na širšem področju Krasa, Južne Primorske in Ljubljane ter občasno celotne Slovenije. S tem se želimo približati strankam in jim zagotoviti čim manjšo izgubo časa. Za nadaljnje informacije nas kontaktirajte.

Cena za osnovno avtodiagnostiko in brisanje napak je 30 EUR.

Izkušnja stranke

Matjaž, Postojna:
"Z izpiskom napak sem si pomagal pri odpravi napake na motorju. Zelo me je pa presenetilo, da sva takoj odpravila napako na airbagu, saj je bila težava le v konektorju pod sovoznikovim sedežem. Končno mi lučka za airbag ne sveti več."

Avto sem prevzel včeraj in sem z vozilom zelo zadovoljen. Z vašo storitvijo ste mi prihranili veliko časa meni kot kupcu in prodajalcu saj sva šla le na formalno testno vožnjo. Z Vašim poročilom o avtu sem vedel kaj kupujem, kaj lahko pričakujem kot dodatne stroške in ni bilo s tem nepotrebnih in mučnih pogovorov glede zbijanja cene. V mojem primeru nisem bila zadovoljen samo jaz kot kupec ampak tudi prodajalec predvsem je bil zadovoljen z vašim profesionalnim odnosom in korektno opravljeno storitvijo. Z veseljem Vas bom priporočil znancem in prijateljem tako prodajalcem kot kupcem.

 Reference

Darilni bon 300

Zadnje novice

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Srečno in zdravo ter brezskrbno novo leto 2022!

24-12-2021 MTL Car Garage

Srečno in zdravo ter brezskrbno novo leto 2022!

Želimo vam mirne božične praznike in v letu 2022 veliko sreče in zdravja ter varno in z užitkom prevoženih netežavnih kilometrov.

Več...

Zadnji blogi

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Psihologija pri nakupu vozila

06-04-2020 MTL Car Garage

Psihologija pri nakupu vozila

Nakup vozila (novega ali rabljenega) je relativno pomembna zadeva v življenju veliko kupcev, saj je to običajno (po nepremičnini) drugi najdražji nakup....

Več...

Vzdrževanje avtomobila ali ko poceni naenkrat postane neustrezno...

02-10-2019 MTL Car Garage

Vzdrževanje avtomobila ali ko poceni naenkrat postane neustrezno...

Vzdrževanje avtomobila je (poleg samega nakupa) najpomembnejša zadeva pri avtomobilu, saj bo le...

Več...

Razlika med eko voznikom in mečkačem...

09-06-2019 MTL Car Garage

Razlika med eko voznikom in mečkačem...

V tem blogu se bom dotaknil teme, ki je velikokrat ena bolj žgočih tem gostilniških debat in na spletnih forumih in sicer...

Več...

Iskanje

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom izboljšave delovanja. Piškotki nujni za delovanje spletne strani so že nameščeni. Za več informacij si oglejte politiko zasebnosti.

Strinjam se z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information