MtlLine - vključitev dodatnih funkcionalnosti

Želite izkoristiti vse možnosti, ki vam jih vaš avtomobil ponuja? Morda si želite, da vam luči osvetlijo pot do vrat ali zavoje na ovinkasti cesti? Da se okna samodejno zaprejo ob dežju? Vas moti nepravilen prikaz povprečne porabe? Celoten sklop storitev vključitve dodatnih funkcionalnosti smo združili pod blagovno znamko MtlLine.

V novejših avtomobilih je vgrajenih vedno več funkcionalnosti, ki olajšajo vožnjo ali zagotavljajo večje udobje in varnost. Večino funkcionalnosti proizvajalci velikokrat vgradijo v vse različice posameznih modelov (tudi tiste z najnižjo stopnjo opreme), saj si tako zagotovijo nižje stroške proizvodnje (bistveno ceneje je izdelati en kontrolni modul z vsemi možnostmi, kot nekaj različnih modulov, ki se med seboj razlikujejo zgolj v eni funkcionalnosti). V skladu s svojo prodajno politiko, ki je lahko različna v posameznih državah, vključijo posamezne funkcionalnosti v serijsko opremo, posamezen opremski paket ali pa je določena funkcionalnost na voljo zgolj za doplačilo. Pri nas lahko spodaj predstavljene funkcionalnosti vključimo za bistveno manjši strošek, kot je običajno doplačilo ob nakupu novega avtomobila.

V odvisnosti od avtomobila (avtomobili proizvajalcev VW, Audi, Škoda in Seat omogočajo največ nastavitev) lahko spodaj predstavljene funkcionalnosti vključimo za bistveno nižji strošek, kot je običajno doplačilo ob nakupu novega avtomobila.

Zakaj je to smiselno za vas kot stranko? Z vključitvijo dodatnih funkcionalnosti za nizek vložek v celoti izkoristite potencial avtomobila, ki vam bo zagotavljal višjo stopnjo udobja in varnost pri vožnji. Hkrati bo avtomobil ob prodaji zaradi dodatne opreme tržno bolj zanimiv in ga boste lažje prodali za višjo ceno.

Seznam nekaterih funkcionalnosti, ki jih lahko na vašem avtomobilu vključimo v sklopu storitve MtlLine je na voljo spodaj, na našem YouTube kanalu MtlCarGarage pa si lahko tudi ogledate video predstavitve delovanja večine funkcionalnosti v praksi:
- smerno prilagodljivi žarometi (Cornering Lights) – vklopijo se ob vstopu v ovinek in dodatno osvetlijo sicer neosvetljene dele ovinka (običajno se za to funkcijo izkoriščata vgrajeni prednji meglenki)
- vključitev dnevnih luči zadaj
- vključitev alarmne naprave
- Hill-hold – parkirna zavora s funkcijo avtomatskega zadržanja na hribu - običajno uporablja senzorje ESP sistema in deluje prek zavornega sistema
- vključitev avtomatskega zapiranja stekel ob dežju (pri avtomobilih s senzorjem za dež)
- stalna izključitev/deaktivacija delovanja start/stop sistema
- vključitev samodejnega preklopa dolgih/kratkih luči Light Assist
- vključitev prikaza prometnih znakov z omejitvami Traffic Sign Assist
- vključitev sistema za ohranjanje voznega pasu Lane Assist
- …

Če želite natančne informacije, katere funkcionalnosti je možno vključiti na vašem avtomobilu, nas kontaktirajte. Za določena vozila so informacije o možnih funkcionalnostih na voljo na spodnjih povezavah:

 
 
 
 
 
 
 

VW Golf 6, Škoda Octavia 2 FL, Seat Leon 2 FL, Seat Altea 2 FL, Audi A3 8P FL; velja tudi za VW Touran, VW Caddy, VW Golf Plus, VW Jetta 6, VW Beetle, VW Tiguan, VW Scirocco in Škoda Yeti podobnega letnika

VW Golf 5, Škoda Octavia 2, Seat Leon 2, Seat Altea 2, Audi A3 8P; velja tudi za VW Touran, VW Caddy, VW Golf Plus, VW Jetta 5, VW Beetle in Seat Toledo 2 podobnega letnika
 
 
 

Cena vključitve dodatnih funkcionalnosti je odvisna od obsega storitev.

Lokacija izvedbe storitve: kljub temu, da je osnovni kraj izvedbe storitve sedež podjetja, se storitev po dogovoru redno izvaja tudi na širšem področju Krasa, Južne Primorske in Ljubljane ter občasno celotne Slovenije. S tem se želimo približati strankam in jim zagotoviti čim manjšo izgubo časa. Za nadaljnje informacije nas kontaktirajte.

Pomembno:

  • možnosti vključitve dodatnih funkcionalnosti so omejene glede na strojne komponente, ki so vgrajene v vaš avtomobil. Določene funkcionalnosti zahtevajo strojne komponente, ki jih avtomobili brez doplačila nimajo vgrajenih. Ravno tako so različne možnosti dosegljive/nedosegljive v odvisnosti od modelnega leta avtomobila in opremskega paketa. Določene funkcionalnosti ima vaš avtomobil lahko že vključene.
  • pri vseh nastavitvah, ki jih izvajamo se zgolj vključi že vgrajena funkcionalnost in se ne spreminja/nadgrajuje/prepisuje programske opreme vgrajene v posameznih modulih (kot npr. pri povečanju moči motorja (chip-tuningu)). Zato ti posegi po našem mnenju ne posegajo v garancijske pogoje. V primeru garancijskih zahtevkov lahko na željo stranke vse nastavitve povrnemo v začetno stanje, kar zagotavlja, da ni nobenih vidnih znakov izvedenih nastavitev.

 

Primer vključitve dodatne funkcionalnosti – delovanja smernih luči na avtomobilu Škoda Octavia II FL (od letnika 2009 naprej). Novejši avtomobili VAG skupine imajo običajno že vgrajene tudi smerne luči (luči, katere zasvetijo ob vožnji v ovinek oz. izkoriščajo za to funkcionalnost prednje luči za meglo). Ta funkcionalnost je le izključena in zanjo v osnovnih opremskih različicah zahtevajo dodatno plačilo. Pri nas lahko to funkcionalnost vključimo brez težav.

 

Spodaj so na voljo povezave do video predstavitev nekaterih funkcionalnosti (celotno video galerijo si lahko ogledate na našem YouTube kanalu: MtlCarGarage)

<table align="left" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td>Škoda Superb II Greenline, letnik 2010 - vključitev osvetljevanja ovinkov (cornering lights)</td>
        </tr>
        <tr>
            <td><a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=mfJJNkjcQ7U"><img style="border: 2px solid #cc0000;" alt="Skoda Superb II letnik 2010 cornering lights vkljucitev osvetljevanja ovinkov" src="/images/Vkljucitev_dodatnih_funkcionalnosti/Skoda_Superb_II_letnik_2010_cornering_lights_vkljucitev_osvetljevanja_ovinkov.jpg" height="241" width="400" /></a>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
VW Golf 7, letnik 2014 - aktivacija kalibracije merilnikov
VW Golf 7 2.0TDI letnik 2014 kalibracija merilnikov dial staging

 

 

 

 

 

 

 

 

VW Golf 7, letnik 2014 - aktivacija štoparice med merilniki
VW Golf 7 2.0TDI letnik 2014 vkljucitev stoparice lap timer activation

 

Škoda Superb II z AFL bi-xenon žarometi, letnik 2009 - uporaba žarometov za meglo v funkciji dnevnih luči
Skoda Superb II letnik 2009 with xenon AFL light fog lights as DRL lights uporaba meglenk v funkciji dnevnih luci

 

Škoda Octavia II, letnik 2010 - aktivacija meglenk v funkciji luči za osvetljevanje ovinkov (Cornering Lights)
Skoda Octavia II letnik 2010 cornering lights vkljucitev osvetljevanja ovinkov

 

Seat Altea, letnik 2008 - samodejno zapiranje stekel ob dežju                                       
Seat Altea letnik 2008 automatic rain closing samodejno zapiranje stekel ob dezju

 

Škoda Fabia II, letnik 2009 - izključitev opozorila za varnostni pas                                           
Skoda Fabia II letnik 2009 seatbelt warning deactivation izkljucitev opozorila za varnostni pas

 

Škoda Fabia II, letnik 2009 - sprememba števila utripov smernikov v komfortnem načinu            
Skoda Fabia II letnik 2009 comfort turn signal cycle number change sprememba st utripov smernikov

 

Škoda Octavia II, letnik 2010 - aktivacija kalibracije merilnikov                                     
Skoda Octavia II letnik 2010 dial staging kalibracija merilnikov

 

Škoda Octavia II, letnik 2006 - vključitev osvetlitve ob prihodu domov (Coming Home)
Skoda Octavia II letnik 2006 coming home function vkljucitev osvetlitve ob prihodu domov

 

Škoda Octavia II, letnik 2010 - izključitev dnevne luči ob vključenem smerniku                
Skoda Octavia II letnik 2010 DRL disabled with turn signal active izkljucitev dnevne luci ob vkljucenih smernikih1

 

Seat Altea, letnik 2008 - uporaba žarometov za meglo v funkciji dnevnih luči                  
Seat Altea letnik 2008 fog lights as DRL lights uporaba meglenk v funkciji dnevnih luci

 

Škoda Superb II Greenline, letnik 2010 - aktivacija meglenk v funkciji luči za osvetljevanje ovinkov (Cornering Lights)
Skoda Superb II letnik 2010 cornering lights vkljucitev osvetljevanja ovinkov

 

 

 

 

 


Mtlline, Mtline

Izkušnja stranke

Marjan, Maribor:
"Med brskanjem po Youtubu sem slučajno naletel na vaš video, ki prikazuje vključitev dnevnih luči v meglenkah. Sedaj končno ne uporabljam ksenon luči tudi čez dan. Pohvalim lahko hitro izvedbo in prilagodljiv termin, priporočilo prijateljem ne uide."

Avto sem prevzel včeraj in sem z vozilom zelo zadovoljen. Z vašo storitvijo ste mi prihranili veliko časa meni kot kupcu in prodajalcu saj sva šla le na formalno testno vožnjo. Z Vašim poročilom o avtu sem vedel kaj kupujem, kaj lahko pričakujem kot dodatne stroške in ni bilo s tem nepotrebnih in mučnih pogovorov glede zbijanja cene. V mojem primeru nisem bila zadovoljen samo jaz kot kupec ampak tudi prodajalec predvsem je bil zadovoljen z vašim profesionalnim odnosom in korektno opravljeno storitvijo. Z veseljem Vas bom priporočil znancem in prijateljem tako prodajalcem kot kupcem.

VCDS remote coding service in all EU countries

 Reference

Darilni bon 300

Zadnje novice

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Srečno in zdravo ter brezskrbno novo leto 2022!

24-12-2021 MTL Car Garage

Srečno in zdravo ter brezskrbno novo leto 2022!

Želimo vam mirne božične praznike in v letu 2022 veliko sreče in zdravja ter varno in z užitkom prevoženih netežavnih kilometrov.

Več...

Zadnji blogi

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Psihologija pri nakupu vozila

06-04-2020 MTL Car Garage

Psihologija pri nakupu vozila

Nakup vozila (novega ali rabljenega) je relativno pomembna zadeva v življenju veliko kupcev, saj je to običajno (po nepremičnini) drugi najdražji nakup....

Več...

Vzdrževanje avtomobila ali ko poceni naenkrat postane neustrezno...

02-10-2019 MTL Car Garage

Vzdrževanje avtomobila ali ko poceni naenkrat postane neustrezno...

Vzdrževanje avtomobila je (poleg samega nakupa) najpomembnejša zadeva pri avtomobilu, saj bo le...

Več...

Razlika med eko voznikom in mečkačem...

09-06-2019 MTL Car Garage

Razlika med eko voznikom in mečkačem...

V tem blogu se bom dotaknil teme, ki je velikokrat ena bolj žgočih tem gostilniških debat in na spletnih forumih in sicer...

Več...

Iskanje

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom izboljšave delovanja. Piškotki nujni za delovanje spletne strani so že nameščeni. Za več informacij si oglejte politiko zasebnosti.

Strinjam se z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information