Darilni boni

So vaši bližnji avtomobilski navdušenci ali pa se z avtomobilom ukvarjajo zgolj zato, ker ga potrebujejo? Morda ravno kupujejo (rabljen ali nov) avtomobil in imajo težavo pri izbiri?

Hkrati pa nimate idej, kaj bi jim podarili? Imate dovolj podarjanja različnih gelov za tuširanje, dišečiš svečk in ostalih nepotrebnih daril, ki zgolj nabirajo prah, dokler ne romajo v smeti. Bi se z darilom radi izkazali in podarili nekaj, kar bo obdarovancu/ki dejansko koristilo in mu/ji olajšalo ali pocenilo uporabo vozila, morda povečalo varnost in avtomobil celo nekoliko individualiziralo?

Potem preverite našo ponudbo in se odločite, katera storitev bi obdarovancu najbolj koristila, saj lahko večino naših storitev podarite v obliki darilnega bona.

 Ima vaš obdarovanec/ka morda avtomobil znamke Seat/Škoda/Audi/Volkswagen? Potem mu/ji bo naša storitev vključitve dodatnih funkcionalnosti zagotovo pisana na kožo. Saj si bo lahko poleg individualizacije vozila zagotovil/a tudi vsakodnevno uporabno dodatno udobje ali varnost. Cena darilnega bona je že od 20 EUR naprej.

Morda vaš obdarovanec/ka ravno kupuje (rabljen ali nov) avtomobil? Podarite mu svetovanje ob nakupu rabljenega vozila ali svetovanje ob nakupu novega avtomobila, ter mu/ji tako zagotovite, da bo kupil/a ustrezen avtomobil za pošteno ceno. Če ga/jo zanima uvoz avtomobila, mu/ji to lahko olajšate z našo storitvijo svetovanja ob uvozu avtomobila. Cena darilnega bona je že od 30 EUR naprej.

Ima obdarovanec/ka avtomobil, ki ima že porumenele in degradirane prednje žaromete? Podarite mu našo storitev obnove žarometov in mu s tem zagotovite bistveno varnejšo vožnjo. Cena darilnega bona je 40 EUR.

Morda pa obdarovanca/obdarovanko zanima v kakšnem stanju je avtomobil. Zakaj mu/ji ne bi podarili avtodiagnostičnega pregleda avtomobila? Cena darilnega bona je 15 EUR.

Postopek nakupa darilnega bona je enostaven:

  • kontaktirajte nas, da skupaj izberemo najprimernejše darilo
  • po elektronski pošti dobite predračun, ki ga plačate
  • darilni kupon (lahko z vašim posvetilom) dobite po elektronski pošti v pdf obliki in ga enostavno natisnete
  • po želji lahko darilni kupon mi natisnemo in pošljemo na naslov obdarovanca (doplačilo)

Darilni boni veljajo 4 mesece od dneva nakupa, tako da ne bo težav z vnovčitvijo.

 Reference

Zadnji blogi

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Psihologija pri nakupu vozila

06-04-2020 MTL Car Garage

Psihologija pri nakupu vozila

Nakup vozila (novega ali rabljenega) je relativno pomembna zadeva v življenju veliko kupcev, saj je to običajno (po nepremičnini) drugi najdražji nakup....

Več...

Vzdrževanje avtomobila ali ko poceni naenkrat postane neustrezno...

02-10-2019 MTL Car Garage

Vzdrževanje avtomobila ali ko poceni naenkrat postane neustrezno...

Vzdrževanje avtomobila je (poleg samega nakupa) najpomembnejša zadeva pri avtomobilu, saj bo le...

Več...

Razlika med eko voznikom in mečkačem...

09-06-2019 MTL Car Garage

Razlika med eko voznikom in mečkačem...

V tem blogu se bom dotaknil teme, ki je velikokrat ena bolj žgočih tem gostilniških debat in na spletnih forumih in sicer...

Več...

Iskanje

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom izboljšave delovanja. Piškotki nujni za delovanje spletne strani so že nameščeni. Za več informacij si oglejte politiko zasebnosti.

Strinjam se z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information