Ponudba za avto šole - vključitev prikaza hitrosti in delovanja smernika na zaslonu avtoradia

Ena od nalog inštruktorja v avtošoli je tudi, da natančno spremlja hitrost vožnje kandidata in mu pravočasno priporoči prilagoditev hitrosti.
Spremljanje točne hitrosti avtomobila s sopotnikovega sedeža je pri današnjih avtomobilih, ki imajo zelo globoke merilnike hitrosti, precej otežkočeno in pomeni napenjanja vratu ob škiljenju na merilnik hitrosti. Hkrati se s tem tudi zmanjša pozornost, namenjena ostalim okoliščinam v prometu.
Pri nas lahko v sklopu storitve MtlLine na večini novejših vozil koncerna VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Škoda) vključimo prikazovanje hitrosti in delovanja smernikov na sredinskem zaslonu avtoradia. Tako lahko inštruktor enostavno in stalno spremlja ne le točno trenutno hitrost kandidata, temveč tudi vključenost smernika, ob tem pa ohranja tudi pozornost na vse ostale okoliščine v prometu. Tako ne bodo le bolečine v vratu stvar preteklosti, temveč bo tudi vožnja varnejša.

Seveda pa ta funkcionalnost ni namenjena le avtošolam, temveč tudi vsem ostalim, ki želite enostavno spremljati hitrosti vozila tudi kot sopotnik. Še posebej pride prav vsem staršem, ki imajo v družini mladega voznika, saj lahko tako enostavno spremljajo trenutno hitrost mladega voznika in mu ustrezno svetujejo.


Kako enostavno je spremljati hitrost vozila z vključeno funkcijo avtošola, si lahko ogledate na spodnjem YouTube seznamu:

Ponudba za avtosole youtube seznam

 

Cena vključitve je odvisna od modela avtomobila. Za točno ceno nas kontaktirajte.

Lokacija izvedbe storitve: kljub temu, da je osnovni kraj izvedbe storitve sedež podjetja, se storitev po dogovoru brez doplačila redno izvaja tudi na širšem področju Krasa, Južne Primorske in Ljubljane ter občasno celotne Slovenije. S tem se želimo približati strankam in jim zagotoviti čim manjšo izgubo časa.

VCDS remote coding service in all EU countries

 Reference

 Support us with PayPal

Darilni bon 300

Zadnji blogi

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Kako postati zelen s starim avtomobilom in ob tem še nekaj koristnega storiti zase in svoje otroke...

30-03-2017 MTL Car Garage

Kako postati zelen s starim avtomobilom in ob tem še nekaj koristnega storiti zase in svoje otroke...

Proizvajalci avtomobilov nas vabijo k nakupu novih avtomobilov, ki so po njihovih zapisih izredno ekološki, saj naj bi imeli ekstremno nizko porabo...

Več...

Ko marketing UBIJA – oglas za Peugeot 2008 z Grip Control sistemom

10-01-2017 MTL Car Garage

Ko marketing UBIJA – oglas za Peugeot 2008 z Grip Control sistemom

Vsi smo že navajeni in nekako pričakujemo, da oglasi potencirajo (beri lahko tudi zavajajo) določene lastnosti oglaševanega predmeta, da bi le tega...

Več...

Razčlovečenje ali skrb samo za svojo rit

26-10-2016 MTL Car Garage

Razčlovečenje ali skrb samo za svojo rit

Ta tema mi je bila že precej časa na koncu jezika, vendar nekako ni bilo tistega povoda, da bi jo ubesedil. Dokler...

Več...

Iskanje

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom izboljšave delovanja. Piškotki nujni za delovanje spletne strani so že nameščeni. Za več informacij si oglejte politiko zasebnosti.

Strinjam se z uporabo piškotkov na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information